• Back to the ROOTS
Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
  • L´ANZA
L´ANZA on yksi mailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista. L´ANZAN filosofia on “terve hius on kaunis hius” ja siksi L´ANZA on kehittänyt ainutlaatuisia korjaavia, suojaavia ja parantavia yhdisteitä, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja edustavat nykyaikaisinta teknologiaa hiustuotteiden alalla. Tuloksena ovat kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset.
  • evo®
evo® on innovatiivinen, yksilöllinen ja suoraselkäinen hius- ja kauneustuotteiden valmistaja, joka kertoo totuuden. Yritys on syntynyt halusta valmistaa laadukas kampaamosarja (jota ei myydä vastauksena elämän-, rakkauden- tai muuhun tuskaan). evo® astuu ulos normaalien totuutta venyttävien keksintöjen alueelta kieroutuneen rehellisellä ’wake up and smell the coffee’ -kampanjalla – jonka on tarkoitus laittaa ihmiset ajattelemaan. Yrityksen slogankin on – saving ordinary human’s from themselves. evo® -pullot pursuavat persoonallisuutta ja niiden sisältä löytyy ylellisiä tuotteita. Tuotteet antavat ammattimaisen lopputuloksen samalla kun kunnioittavat luontoa. Et löydä tuotteista tarpeettomia, ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja. Kaikki evo® -tuotteiden ainesosat ovat tarpeellisia, mitään ei ole lisätty markkinointilauseiden vuoksi.

  • YOUNGBLOOD
Mineraali meikkisarja. Kaikille jotka tiedostamme terveyden, on Yongblood mineraalikosmetiikka oikea valinta. Ne ovat ainutlaatuisen luonnollisia pigmenttejä jotka hengittävät ja peittävät erinomaisesti. Ne ovat vedenpitäviä ja peittävät ihon virheet, suojaavat auringolta ja tekevät ihosta terveesti hehkuvan ja raikkaan luonnollisen. Allergia- ja Astmaliiton yhteistyökumppani.